Printer niet vindbaar bij netwerk installatie

Printer wordt niet gevonden tijdens netwerk (LAN) installatie #

Installeert u de SMS-R1 printer driver voor gebruik op een netwerk maar wordt uw printer niet gevonden? Bekijk de oplossingen hieronder.

Controleer eerst: #

• De SMS-R1 printer staat AAN.
  • De netwerkkabel is aan beide zijden correct verbonden.
  • De netwerkpoort waarmee wordt verbonden werkt correct.
  • Uw PC bevindt zich binnen hetzelfde netwerk als uw printer

Is dit alles het geval en is het probleem niet opgelost? Lees dan verder.

UDP broadcast toestaan op poort 50020 #

Soms kan het zijn dat de UDP broadcast op poort 50020 niet is toegestaan, dit dient echter ingeschakeld te zijn. Vraag bij het wijzigen hiervan indien nodig hulp van uw IT-afdeling.

Go to Top