Netwerkconfiguratie & Systeeminformatie

Systeeminformatie en IP-instellingen #

Druk het SMS-R1 logo 3 seconden in om het scherm met systeeminformatie en netwerkinstellingen te openen.

Op dit scherm ziet u een overzicht van instellingen zoals het huidige IP-adresfirmware versie en het aantal uitgevoerde printopdrachten.
Ook kunt u hier kiezen of u een vast IP-adres of dynamisch IP-adres aan uw SMS-R1 wil toewijzen.

DHCP IP-adres instellen #

Druk op de knop DCHP IP om uw SMS-R1 te herstarten met een dynamisch IP-adres. Dit IP-adres kunt u vervolgens vinden het systeeminformatie scherm.

Fixed (vast) IP-adres instellen #

Druk op de knop FIXED IP om het netwerkconfiguratie-scherm te openen.
Hieronder wordt beschreven hoe u de instellingen wijzigt.

1. Selecteer een veld en voer de gewenste waarde in met behulp van de numerieke toetsen.

2. Bent u tevreden met deze instellingen? Druk op de groene knop om te bevestigen en de printer opnieuw op te starten.

Wilt u stoppen met de wijzigingen? Druk op de rode knop om te annuleren.

Instructievideo #

Go to Top