SMS-400 Multifunctionele Labelprinter

Home » Sign & Labelprinters » SMS-400 Multifunctionele Labelprinter
SMS-400 Multifunctionele Labelprinter 2017-08-25T08:37:23+00:00

SMS-400 multifunctionele labelprinter

SMS-400 Professional Sign en Label Printer

De SMS-400 is de multifunctionele labelprinter voor al uw veel voorkomende industriële coderingen. Met de professionele meegeleverde NiceLabel software ontwerpt u snel en eenvoudig alle mogelijke labels.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan labels die noodzakelijk zijn voor het optimaal laten functioneren van uw bedrijf en instelling.  Door de standaard geïntegreerde netwerkaansluiting kan de printer ook naadloos via uw interne netwerk aangesloten en beheerd worden.

Professioneel labelen

Van teksten en veiligheidsinstructies tot magazijn- of productlabels met een database koppeling, de SMS-400 labelprinter biedt vele mogelijkheden! Produceer ook uw eigen typeplaatjes, leidingmerkers, veiligheidsinstructies en kabelcodering.

Professioneel labelen
Compact en gebruiksvriendelijk!

Compact en gebruiksvriendelijk

De SMS-400 is de multifunctionele labelprinter voor al uw industriële coderingen. Met de professionele meegeleverde NiceLabel software ontwerpt u snel en eenvoudig talloze labels waarmee u direct een veilige en overzichtelijke werkplek creëert. Door de standaard geïntegreerde LAN aansluiting kan het systeem ook volledig via uw bedrijfsnetwerk gebruikt en beheerd worden.

Ontdek de veelzijdigheid

Zoekt u permanente of verwijderbare labels? Moet het label geschikt zijn voor ruwe of gladde oppervlaktes, of bestand zijn tegen hoge of lage temperaturen? Met meer dan 40 verschillende materialen is er voor elke toepassing het juiste label. Dit alles geprint met onze multi-functionele labelprinter.

Vele mogelijkheden!

ÉÉN SYSTEEM, TALLOZE TOEPASSINGEN

Met de SMS-400 maakt u eenvoudig alle onderstaande labels.
Staat uw toepassing hier niet bij? Neem contact met ons op!